vacature

eat.cocktail byzantium

met ingang van half januari 2015 willen wij graag ons keukenteam uitbreiden met ‘n allround zelfstandig kok voor 1, 2 of 3 dagen per week, al dan niet op oproepbasis.

wij verwachten dat je:

  • in ‘t bezit bent van  ‘n SVH opleiding, Hotelschool of ‘n vergelijkbare opleiding, bijvoorkeur aangevuld ‘n Verklaring Sociale Hygiëne en/of certificaat Hygiënecode HACCP
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring hebt opgedaan in verschillende hotel-, restaurant- en/of catering keukens.
  • bekend bent met eigentijdse kooktechnieken.
  • affiniteit hebt met groente bereidingen.
  • precies en georganiseerd werkt.
  • nieuwsgierig en leergierig bent.
  • ‘t leuk vindt om in ‘n volledig open keukensetting te werken en/of op locatie (d.w.z. direct contact hebt met gasten).
  • redelijk engels spreekt, aangezien wij veel gasten uit ‘t buitenland ontvangen.
  • 1, 2 of 3 dagen per week beschikbaar is (al dan niet op oproepbasis), dagen in onderling overleg.
  • ‘t plezierig lijkt ons te ondersteunen bij de uitvoerende werkzaamheden van onze eetinspiraties, eetconcepten, e.d.

als je geïnteresseerd bent, dan ontvangen we graag ‘n mailtje van jou met jouw c.v., aangevuld met ‘n toelichting waarom je bij de culinaire werkplaats zou willen werken.

N.B.

wij zijn NIET op zoek naar:

  • trainees, stagiaires, of koks zonder relevante opleiding en/of professionele ervaring, etc.
 

Comments are closed.