18 jan – 18 mrt 2018: fake or real? ervaar dit in 5 of 7 gerechten

al eens geknabbeld van een meesterlijke vervalsing? een bubbel leeggelepeld? of een “natuurlijke” beauty op je bord gevonden? grijp dan nu je kans en schuif aan voor de eetinspiratie ‘fake or real?’ en ontdek samen met ons de flitterdunne scheidslijn tussen fake en real.

momenteel lijken de volgende twee tegenovergestelde trends naast elkaar te opereren:

  • real:
    • aan de ene kant is er een sterke drang naar een puur, eerlijk, transparant, natuurlijk, authentiek leven; m.a.w. een zoektocht naar een echt leven. 
  • fake:
    • aan de andere kant regeert the world of fakeness. in onze dagelijkse activiteiten struikelen we over nep feiten, nep foto’s, nep identiteiten, nep eten, etc., etc.  tegenwoordig hebben we zelfs awards voor de grootste cheaters/fakers.

echter, we koesteren authenticiteit en nep tegelijkertijd. dus de trends real & fake zijn eigenlijk twee kanten van dezelfde medaille.

wij heten je graag van harte welkom om aan te schuiven voor de speelse eetinspiratie fake or real?.

de praktische details

  • menu mogelijkheden + prijskaartje
    • REGULAR eetinspiratie fake or real?
      • klik op de volgende link voor het menu van de regular (5 gangen) eetinspiratie fake or real? (pdf)
      • bedraagt € 47,50 per persoon
      • 5 gangen, sneak peek (flatbread met topping), excl. drankjes
    • POSH eetinspiratie fake or real?
      • klik op de volgende link voor het menu van de posh eetinspiratie fake or real? (pdf)
      • bedraagt € 67,50 per persoon
      • minimaal 1 dag van tevoren boeken
      • 7 gangen, sneak peek (flatbread met topping), excl. drankjes
    • VIP of ÜBER POSH eetinspiratie fake or real?
      • klik op de volgende link voor het menu van de uber posh eetinspiratie fake or real? (pdf)
      • bedraagt € 97,50 per persoon
      • minimaal 1 dag van tevoren boeken 
      • welkomst cocktail, sneak peek (flatbread met topping),  7 gangen, spoom, persoonlijke tour door onze art space the storage room, ‘n boekje of ‘n andere verrassing, excl. additionele drankjes.
  • periode + openingstijden. 
    • de periode.  
      • 18 jan t/m 18 maart 2018
    • openingstijden restaurant 
      • do, vr, za: 18.00 – 23.00 uur.
      • zo: 13.00 – 22.00 uur.
    • buiten openingstijden
      • uitsluitend open op afspraak voor groepen van tenminste 15 personen
  • reserveren noodzakelijk. om voedselverspilling te voorkomen én teleurstellingen  (zeer beperkt aantal zitplaatsen).
    • stuur ons ‘n reserveringsverzoek (naam, aantal personen, tijd, dieetwensen, telefoonnummer) 
    • heb je vragen of aanvullende informatie nodig mail of bel ons: +31 (0) 6 54 64 65 76.
  • betaling.
    • wij accepteren creditcards (master/visa), pin, en contant.

eetallergieën of andere eetwensen 

  • eet je glutenvrij, halal, lactosevrij, of loop je met ‘n boog om noten heen. laat het ons minimaal 1 dag van tevoren even weten, dan kunnen wij het menu aanpassen.

keuze voor ingrediënten 

  • naast smaak en inspiratiebron bepalen minimaal 2 van de volgende criteria onze keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers: diervriendelijk, kleinschalige of biologische teelt, fairtrade, direct trade, seizoen, afstand, en/of persoonlijke gezondheid.
 

Comments are closed.