eetspecial choco.choc: wegens succes verlengd!!

wegens groot succes blijft de CHOCO.CHOC eetspecial tot en met 31 december 2008 op onze kaart staan.

ontmoet een aantal smaakavonturiers, waaronder de redactie van delicious. en medewerkers van Philips. (kitchen appliances Philips Consumer Lifestyle). lees meer over hun en onze choco.choc ervaringen:

 

meer…

 

raw food jam sessie – 16.11.2008

Op zondagmiddag 16 november hebben Eric, Daniëlle en Kyanna een raw food jam sessie gehouden met Petra Heuveling. De culinaire werkplaats vindt gevarieerd eten erg belangrijk en dat betekent dat je niet alleen gekookte eten bereidt, maar ook rauw. Voor ons is rauw eten meer dan ‘konijnenvoer’ zoals weleens wordt opgemerkt. Wij eten ook graag lekkere spruitgroentes, of gedroogde tomaatjes, e.d. Ook hebben we ‘n aantal ‘kook’boeken op de plank die over raw food gaan. We zijn met name gecharmeerd van het boek ‘RAW’ van Charlie Trotter, die beschouwd wordt als een van de beste chefkoks in Amerika, en  bijzonder bedreven is in high end raw food.

meer…

 

route, where to find us + opening hours

 • phone:
  • +31 (0)6 54 64 65 76
 • e-mail:
 • opening hours restaurant section + art space
 • address & entrance until march 1, 2019:
  • de culinaire werkplaats,
  • fannius scholtenstraat 10 huis,
  • nl 1051 ex amsterdam;

 

‘t kilometer(vr)eterspel: de uitslag

Zondag 9 november 2008  was het de 2e Westerparkse Zondag. Deze tweede keer stonden alle activiteiten in het teken van ‘Alles wat je van Verre haalt is lekker’. Onze werkplaats was een van de deelnemende lokaties. Hier ‘t verslag van de voorbereidingen, de dag en last but not least de uitslag van het kilometer(vr)eterspel, waaraan ruim 200 bezoekers hebben deelgenomen.

De dag voorafgaand aan DE dag  waren we met ons team hard in de weer om alle voorbereidingen te treffen, met name voor onze eet.special, de “pizzakoerier” performance en de expositie.

 

 

 

 

 

 

 

 

meer…

 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

Sometime next year we will be publishing a book about this unique place.

 eric meursing