14 feb 2014: goede tijden, slechte tijden

op vrijdag 14 feb 2014 maken we op veler verzoek ‘n klein uitstapje in verband met valentijn. je kunt aanschuiven voor de one day only eetspecial ‘goede tijden, slechte tijden’, ‘n eetinspiratie boordevol liefde en hartstocht.

de praktische details + ‘t menu

  • het menu. klik op bijgaande link voor ‘t menu van eetspecial goede tijden, slechte tijden (in pdf format);
  • de cocktail. less & more; ‘t aperitief. essence of love  (non alcoholisch).
  • de periode. 14 februari 2014
  • openingstijden. vrijdag 18.30-23.00 uur. buiten openingstijden uitsluitend geopend op afspraak voor groepen van minimaal 15 personen;
  • reserveren. om teleurstellingen te voorkomen (beperkt aantal zitplaatsen) verzoeken wij vriendelijk te reserveren, 06 54 64 65 76 of per e-mail info@deculinairewerkplaats.nl;
  • het prijskaartje. je bepaalt zelf achteraf wat je ‘n fair bedrag vindt voor de eetervaring bij de culinaire werkplaats.

eetallergieën of andere eetwensen

  • eet je glutenvrij, halal, lactosevrij, of loop je met ‘n boog om noten heen. laat het ons van tevoren even weten. het is ‘n uitdaging voor ons om iets bijzonders en inspirerends voor je te maken.

keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers

  • naast smaak en inspiratiebron bepalen minimaal 2 van de volgende criteria onze keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers: diervriendelijk, kleinschalige of biologische teelt, fairtrade, direct trade, seizoen, afstand, en/of persoonlijke gezondheid.
 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com