sept 2014 – feb 2015 – dutch icons revisited

poster-dutch-icons-website

ben jij er klaar voor om op ‘n geheel nieuwe manier nederlandse iconen te ervaren? wij kunnen haast niet wachten om je te laten kennismaken met ons nieuwe holland avontuur.
van september 2014 t/m maart 2015 zal’t merendeel van onze food, art & design activiteiten in het teken staan van het herinterpreteren van zogenaamde dutch icons.

hierbij zullen wij ons o.m. laten inspireren door steeds wisselende inspiratiebronnen van hollandse bodem, zoals hollandse meesterwerken, hollandse architectuur en landschappen, hollandse mode, dutch design, hollandse luchten, hollandse nieuwe, etc. etc.

vanuit ‘n volslagen nieuw perspectief zullen wij de meeste thema’s vertalen naar eetinspiraties, eetverhalen, eetervaringen op ‘t snijvlak van eten, kunst & design met als eindresultaat ‘n nieuwe abstracte kijk op holland.

de eetinspiratie anything but flat? is ‘t eerste project waarin hollandse landschappen onze inspiratiebron vormen.

in november zijn we -ge├»nspireerd door een opdracht van ‘t van gogh museum- van start gegaan met de eetinspiratie in search of excellence, waarin allerlei hollandse meesters en hun meesterwerken centraal staan.

tijdens de derde eetinspiratie dutch treats? zijn we op zoek hoe het staat met vrijheid van meningsuiting in nederland op dit moment. de inspiratiebron hiervoor was de aanslag op charlie hebdo in parijs aan het begin van het nieuwe jaar.

 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com