sept-oct + nov 14-15, 2014: eat’inspiration anything but flat?
verlengd: laatste weekend 14 + 15 november 2014
voor de kick-off van dutch icons revisited hebben we 5 willekeurige hollandse landschappen geselecteerd. in de eetinspiratie anything but flat? is de hoofdrol weggelegd voor typisch hollandse landschappen. we onderzoeken in 5 gerechten de “iconische platheid” van nederland.
we starten met ‘n aantal klassiekers in ‘n nieuw jasje, en laten we je ‘t waddengebied proeven en ruiken, de verborgen schatten van ‘t limburgse heuvellandschap ontdekken, of de verstedelijking van nederland ervaren. echter ………. in de loop van oktober introduceren we regelmatig “nieuwe” hollandse landschappen.
in de context van ‘t overall project dutch icons revisited creëren we zowel abstracte- als eetervaringen.
‘n eetinspiratie.
- een eetinspiratie is ‘n eetervaring in 5 gerechten geïnspireerd op ‘n thema met af en toe ‘n interactief moment en bestaat uit 3 hartige & 2 zoetige gerechten.
de praktische details
- ‘t menu. klik op de bijgaande link voor ‘t menu anything but flat? in pdf-format;
- de cocktail. boerenjongens – ‘t aperitief. rosarium (non alcoholic);
- de periode. sept 19-20-26-27, oct 3-4-10-11-17-18-25, 2014. laatste kans op 14 en 15 november 2014.
- openingstijden. vrijdag + zaterdag, 18.30-23.00 uur. buiten openingstijden uitsluitend open op afspraak voor groepen van tenminste 15 personen;
- reserveren. om teleurstellingen te voorkomen (beperkt aantal zitplaatsen): online of per e-mail info@deculinairewerkplaats.nl of telefonisch (06 54 64 65 76 na 14.00 uur);
- het prijskaartje. je bepaalt achteraf wat je ‘n fair bedrag vindt voor de eetervaring bij de culinaire werkplaats.
eetallergieën of andere eetwensen
- eet je glutenvrij, halal, lactosevrij, of loop je met ‘n boog om noten heen. laat het ons minimaal 1 dag van tevoren even weten. het is ‘n uitdaging voor ons om iets bijzonders en inspirerends voor je te maken.
keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers
- naast smaak en inspiratiebron bepalen minimaal 2 van de volgende criteria onze keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers: diervriendelijk, kleinschalige of biologische teelt, fairtrade, direct trade, seizoen, afstand, en/of persoonlijke gezondheid.