nov 1, 2014: project vincent van gogh

van gogh in code

altijd al eens je tanden willen zetten in ‘n impressie van Van Gogh? dan ontmoeten wij je graag tijdens museumnacht amsterdam 2014 voor ‘t event all your senses bij ‘t Van Gogh Museum.

de afgelopen weken hebben wij ons -op uitnodiging van ‘t Van Gogh Museum Amsterdam- laten inspireren door Vincent van Gogh, ‘n bijzondere & eigenzinnige hollandse meester. drie van zijn werken hebben wij speciaal voor deze gelegenheid vertaald naar bites, naar eet’impressies, naar more than taste only.

‘t project vincent van gogh. 
na de uitnodiging hebben eric en marjolein ‘n aantal bezoeken gebracht aan ‘t prachtige Van Gogh Museum. ook verschillende publicaties over zijn werk en zijn leven gelezen.
m.n. marjolein is erg blij met de uitnodiging, want zij wilde net ‘n nieuw project hollandse meesterwerken opstarten als onderdeel van het overall project dutch icons revisited.
veel van zijn schilderijen zijn onderwerp van gesprek geweest @ de culinaire werkplaats. uiteindelijk is er ‘n selectie van 3 werken gemaakt. van deze werken hebben marjolein en eric 3 eetervaringen in bites gecreëerd.

wat museumnacht
wanneer zaterdag, 1 november 2014
tijd  19.00 – 02.00 uur
waar van gogh museum, paulus potterstraat, amsterdam
meer info over all your senses @ ‘t van gogh museum
tickets museumnacht amsterdam:

 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com