dutch quinoa

 

artvertisement dutch quinoa group

uitgenodigd door PUP MAG. heeft studio de culinaire werkplaats meegewerkt aan ‘t concept en de styling van de artvertisement ten behoeve van de dutch quinoa group in PUP MAG. #3. tijdens¬†dit project hebben we samengewerkt met nine ijff (photography), maaike beijer (make up), tommy hagen (hair styling) en vera van erp (model). b

ovendien hebben wij de unieke kans gekregen om met deze quinoa te experimenteren. het is ‘n volkoren quinoa van hollandse bodem. voor de lancering van de 3e en limited editie van PUP MAG. hebben wij overheerlijke vegan quinoa kroketjes met ‘n toepasselijke spinazie dip hebben gemaakt. wij hebben gekozen voor spinazie omdat quinoa en spinazie nauwe familiebanden onderhouden.

 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com