july 10, 2015: trendXchange talk @ the hoxton amsterdam

 

flowers of strawberry paper

wij waren uitgenodigd door cécile poignant, trend forecaster en editor van het online platform trendtablet.com, om aan te schuiven bij ‘t panel tijdens de TRENDxCHANGE breakfast event in the hoxton hotel amsterdam op 10 juli 2015. deze bijeenkomst stond in ‘t teken eten, trends en de toekomst.

‘t event. cécile heeft een heldere toekomstvisie op eten geïllustreerd aan de hand van 4 verschillende hoofdthema’s: roots, farming, erotic, en hybrid. haar presentatie is gevolgd door een panel discussie over food & trends. het panel bestond uit de volgende leden: gerard (souschef the soho house), liza chloë van duyn (creative bij marie stella maris), en marjolein wintjes en eric meursing (food conceptualists studio de culinaire werkplaats).

‘t eten. de gasten werden welkom geheten met een mooi en uitgebreid ontbijt aangeboden door the hoxton. wij hebben een kleine tasting verzorgd als afsluiting van het event. we hebben ‘n landschap gecreëerd van eetbare bloemen van aardbeienpapier, rode bietencracker met appelschuim en pure chocolade met zwarte olijfparels.

trendtablet.com is een online resource/tool dat uitlegt hoe trends groeien en zich ontwikkelen. trend tablet manifesteert zich tegenwoordig ook offline in verschillende steden van de wereld (new york, berlijn, amsterdam, etc.). de events heten TRENDxCHANGE, en gaan allemaal over vooruitkijken in een poging de wereld waarin wij morgen leven te begrijpen. de bijeenkomsten zijn allen lokaal geïnspireerd. in amsterdam zijn trend tablet en the hoxton partners voor de nederlandse offline happenings.

 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com