dec 31-jan 1+2, 2016: nibble on some new year’s issues

poster eating special 2016

oud en nieuw is naast party time ook ‘n moment voor reflectie. veel mensen beginnen het nieuwe jaar met één of meerdere goede voornemens, en zien ‘t nieuwe jaar als ‘n nieuwe start. 

onze 3-days only eetinspiratie “2016” gaat over toasten, over goede voornemens en ‘n verse start. en… aangezien er ook veel mensen zijn die het gevoel hebben dat tijd als zand door hun vingers gaat, maken we ‘n aantal classics met ‘n twist.

een eetinspiratie 

  • is ‘n eetervaring in 5 gerechten geïnspireerd op ‘n thema met af en toe ‘n interactief moment
  • bestaat uit 3 hartige & 2 zoetige gerechten
  • en wordt voorafgegaan door ‘n sneak peek, ‘n gerechtje dat iets vertelt over ‘t thema.

de praktische details

  • ‘t menu. 
  • de cocktail.
    • old (alcoholisch),
    • new (non alcoholisch)
  • de periode. 3 days only
    • 31 december 2015
    • 01 januari 2016
    • 02 januari 2016
  • openingstijden.
    • 19.00-23.00 uur.
    • buiten openingstijden uitsluitend open op afspraak voor groepen van tenminste 15 personen
  • het prijskaartje new year’s eating experience 2016.
    • deze eetervaring kost € 47,50 per persoon, incl. btw, excl. drankjes.
  • boek ‘n eetervaring. om teleurstellingen  (zeer beperkt aantal zitplaatsen) en voedselverspilling te voorkomen
    • stuur ons ‘n reserveringsverzoek (naam, aantal personen, tijd, dieetwensen, telefoonnummer) 
    • na je reserveringsverzoek
      • sturen wij  een factuur met betaallink.
    • de vroegste reserveringen nemen wij aan om 19.00 uur en de laatste om 20.30 uur.
    • heb je vragen of aanvullende informatie nodig mail of bel ons: +31 (0) 6 54 64 65 76.
  • betaalmogelijkheden.
    • wij accepteren creditcards (master/visa), pin, en contant.

eetallergieën of andere eetwensen 

  • eet je glutenvrij, halal, lactosevrij, of loop je met ‘n boog om noten heen. laat het ons minimaal 1 dag van tevoren even weten, dan kunnen wij het menu aanpassen.

keuze voor ingrediënten 

  • naast smaak en inspiratiebron bepalen minimaal 2 van de volgende criteria onze keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers: diervriendelijk, kleinschalige of biologische teelt, fairtrade, direct trade, seizoen, afstand, en/of persoonlijke gezondheid.
 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *