work in progress: updating of our black food concepts

black carrots in disguise

 

buiten onze lokatie staan wij bekend als die mensen van ‘t zwarte eten. deze bijnaam danken wij aan ons eerste thema. dit was ‘zwart’.

de eerste 6 maanden hebben wij uitsluitend zwarte gerechten bedacht en gemaakt. na deze periode hebben wij onze zwarte periode achter ons gelaten, en zijn we kleurrijker geworden.

maar …

we verzamelen nog steeds zwarte ingrediënten, als ‘n soort hobby. op dit moment zijn we meer dan 85 verschillende zwarte ingrediënten op ‘t spoor gekomen.

ook vinden we ‘t nog steeds leuk om afhankelijk van ‘t thema waarmee we aan de slag zijn 1 of meerdere zwarte ingrediënten in onze eetervaringen te gebruiken.

op dit moment zijn we ons ‘zwarte’ boekje en onze zwarte eetconcepten aan ‘t updaten door ‘t creëren van ‘n aantal nieuwe zwarte eetcollecties en gerechten.

op de foto is ‘n black bite afgebeeld, onderdeel van onze nieuwste zwarte blossoming stones collectie. het is een spicy zwarte wortel in disguise.

 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com