feb 21 + march 20, 2016: chocomania – a lazy sunday afternoon tasting

 

flyer chocomania 2016

op 21 februari en 20 maart a.s. bieden wij je tijdens ‘n “lazy” sunday afternoon op ‘n speelse manier de kans om kennis te maken met de verborgen talenten van pure en rauwe chocolade.

en… daarna kun je met pasen of ‘n andere feestelijk moment je vrienden en familie trakteren op ‘n aantal eigentijdse, en avontuurlijke chocolade combinaties.

de componenten

  • 2,5 uur van je tijd
  • al je zintuigen
  • de ster van de middag: pure en rauwe chocolade
  • ‘n short story met lichtbeelden: van bloem tot … 
  • ‘n tasting van 5 verschillende kwaliteiten pure en rauwe chocolade
  • ‘n aantal korte demo’s + tastings van eigentijdse toepassingen/combinaties
  • ‘n eetbaar kunstwerk waarmee je zelf kunt experimenteren met verschillende smaak- en textuur combinaties
  • en ‘n drankje dat ‘n match-made-in-heaven kan zijn als je ‘t combineert met de hoofdrolspeler in kwestie.

praktische details

  • wanneer. 
    • 21 februari 2016: 15.00 – 17.30 hours
    • 20 maart 2016 : 15.00 – 17.30 hours
  • prijskaartje.
    • € 37,50 per persoon, betaling vooraf.
    • na ontvangst van jouw reservering sturen we ‘n betaallink.
  • aanmelden noodzakelijk. beperkt aantal plaatsen + om food waste te voorkomen.
 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

Sometime next year we will be publishing a book about this unique place.

 eric meursing