15 dec 2016 – 15 jan 2017 – eetinspiratie “it is a matter of time”

poster menu it is a matter of time

tijd glijdt als zand door onze vingers. de eetinspiratie it is a matter of time? focust op tijdgerelateerde vragen en issues. zo kun je knabbelen aan de beauty van ageing, een herinterpretatie ervaren van  ‘n golden oldie, en het maken van ‘n nieuwe stap, en meer tijd gerelateerde zaken.

de praktische details

  • ‘t menu + prijskaartje
    • REGULAR eetinspiratie it’s a matter of time
      • klik op bijgaande link voor het menu van de eetinspiratie time (pdf).
      • bedraagt € 45,00 per persoon
      • 5 gangen met 1 of meer interactieve momenten, sneak peek (flatbread met topping), excl. drankjes
    • ÜBER POSH eetinspiratie it’s a matter of time
      • klik op bijgaande link voor het menu van de über posh eetinspiratie time (pdf).
      • bedraagt € 97,50 per persoon
      • uiterlijk 2 dagen van tevoren te boeken
      • welkomst cocktail, sneak peek (flatbread met topping),  7 gangen met 1 of meer interactieve momenten, spoom, persoonlijke tour door onze food art gallery The Storage Room, ‘n boekje, excl. additionele drankjes.
  • cocktails en aperitief.
    • cocktail memories (alcoholic)
    • cocktail new year’s resolutions (non alcoholic)
  • periode + openingstijden.
    • de periode.  
      • 15 december 2016 t/m 15 januari 2017
    • openingtijden restaurant
      • in december 2016: do, vr, zat: 19.00 – 23.00 uur + maandag 26 december 2016
      • in januari 2016: do, vr, za, zo: 19.00 – 23.00 uur.
    • buiten openingstijden
      • uitsluitend open op afspraak voor groepen van tenminste 15 personen
  • reserveren noodzakelijk. om voedselverspilling te voorkomen en teleurstellingen  (zeer beperkt aantal zitplaatsen).
    • stuur ons ‘n reserveringsverzoek (naam, aantal personen, tijd, dieetwensen, telefoonnummer) 
    • de vroegste reserveringen nemen wij aan om 19.00 uur en de laatste om 20.45 uur.
    • heb je vragen of aanvullende informatie nodig mail of bel ons: +31 (0) 6 54 64 65 76.
  • betaling.
    • wij accepteren creditcards (master/visa), pin, en contant.

eetallergieën of andere eetwensen 

  • eet je glutenvrij, halal, lactosevrij, of loop je met ‘n boog om noten heen. laat het ons minimaal 1 dag van tevoren even weten, dan kunnen wij het menu aanpassen.

keuze voor ingrediënten 

  • naast smaak en inspiratiebron bepalen minimaal 2 van de volgende criteria onze keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers: diervriendelijk, kleinschalige of biologische teelt, fairtrade, direct trade, seizoen, afstand, en/of persoonlijke gezondheid.
 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com