hands-on workshop dutch landscapes (herfst-winter edition 2017-2018)

veel van onze gasten hebben aangegeven dat zij graag bij ons ‘n high end vegan kookworkshop willen volgen met speciale aandacht voor het opmaken van borden.

in oktober, november en december 2017 en ook in ‘t het eerste kwartaal van ‘t nieuwe jaar staan er weer high end vegan workshops voor enthousiaste koks op onze agenda.

thema.

  • heb je belangstelling voor high end vegan, vegetarisch of ben je ‘n enorme groente liefhebber meld je dan aan voor de kookworkshop hollandse landschappen,

programma.

  • we ontvangen je met ‘n welkomstdrankje en soep.
  • we gaan eerst het menu met elkaar bespreken.
  • daarna ga je in groepjes van 2 of 3 aan de slag en bereid je een drie van de uit vier gangen bestaande eetinspiratie hollandse landschappen. ‘t 4e gerecht demonstreert eric.
  • tot slot, ga je met z’n allen aan tafel om te genieten van de eetinspiratie.

wat kun je leren.

  • zowel eigentijdse, als traditionele kooktechnieken en bereidingswijzen.
  • verder besteden we aandacht aan ingrediënten, de opbouw van de smaken, bijzondere smaakcombinaties en texturen.
  • ook staan we uitgebreid stil bij het uiteindelijke plaatje, want het oog wil ook wat.

kortom, ontdek onze geheimen, want wij delen graag onze tips & trucs. aangezien wij uitsluitend workshops verzorgen voor kleine aantallen is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.

de praktische details

  • wat.
    • hands-on kookworkshop high end vegan
    • met extra aandacht voor presentatie
    • thema: hollandse landschappen – de herst en winter editie –
    • de workshop kan 2-talig worden verzorgd (nederlands/engels).
  • niveau.
    • minimaal basiskennis snijden & koken.
  • wanneer. 
    • data
      • 17 januari 2018
      • 07 februari 2018 (volgeboekt)
      • 14 maart 2018 (volgeboekt)
      • october 03, 2018
      • november 07, 2018
      • december 12, 2018
    • tijden
      • welkomstdrankje, soep + intro: 18:30 uur
      • workshop + eten: 19:00 – 22.00 uur; 
  • de kosten. 
    • € 75,00 incl. 6% btw. per persoon
    • het cursusgeld omvat de workshop, recepten, maaltijd, ‘n welkomstdrankje + soep, ‘n glas wijn/bier bij ‘t eten of ‘n non alcoholische variant.
    • betaling vooraf.

individueel inschrijven.

als groep inschrijven.

  • groepen min. 6 – max. 10 personen
    • hands-on workshops verzorgen wij uitsluitend voor groepen van min. 6 en max. 10 personen
    • kan op ‘n tijdstip naar keuze, maar nooit op een vrijdagavond of zaterdagavond.
  • groepen min. 15 – max 30 personen
    • groepen (min. 15 en max. 30 personen) kunnen aanschuiven voor ‘n uit 5 of 7 gangen bestaande eetinspiratie met ‘n aantal meehelp momenten. 
    • je zit middenin onze keuken, dus je neemt letterlijk ‘n kijkje in de keuken en kunt ook allerhande vragen stellen.
    • kosten afhankelijk van groepsgrootte + aantal gangen (5 of 7 gangen) + theme.
 

Comments are closed.