26 sept 2017: marjolein spreekt tijdens kick off food plat(e)form @ gerrit rietveld academie

marjolein was uitnodigd voor de kick off en introductie van het food plat(e)form bij de gerrit rietveld academie. zij heeft op deze avond ‘n aantal van de eetconcepten en food art projecten van de culinaire werkplaats gedeeld met de belangstellenden.

aangezien food aan alle zintuigen appelleert, heeft eric voor deze gelegenheid ‘n boeket eetbare bloemetjes gemaakt van aardbeienpapier. hierdoor beperkt marjolein’s verhaal zich niet tot food for thought only.

food plat(e)form is project georganiseerd door 1ste jaars txt student parel strik

credits beeld: parel strik.

 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com