privacy statement

welke gegevens verzamelen wij online + off line, en wat doen we ermee.

het waarborgen van de privacy van mensen en bedrijven waarmee wij zaken doen en/of bezoekers van deze website vinden wij belangrijk. daarom beschrijven wij hierna welke informatie wij verzamelen, en hoe we deze informatie gebruiken. 

reserveringen.
voor het maken van reserveringen hebben wij de volgende gegevens nodig:
naam, e-mailadres (ingeval van een online reservering), telefoonnummer, eventuele dieetrestricties, datum, tijdstip, aantal personen, type activiteit. wij kunnen anders geen bevestiging sturen en/of onze gasten/cursisten een optimale eetervaring/dienst bieden.
onze bewaartermijn: conform wettelijk verplichting.

factureren/facturen betalen.
voor het maken van facturen of het betalen van facturen leggen wij uitsluitend de wettelijk verplichte gegevens vast in de door ons gebruikte financiƫle software.
betalingsverkeer: verloopt via online banking en hiervoor worden de gegevens gebruikt die nodig zijn om betalingen te ontvangen of te verrichten, of kas.
onze bewaartermijn: conform wettelijke verplichting. 

nieuwsbrief.
voor het versturen van nieuwsbrieven maken wij gebruik van de volgende gegevens:
e-mail adres, naam, uitsluitend als u zich hiervoor heeft aangemeld of schriftelijk heeft aangegeven hiervoor belangstelling te hebben. wij leggen dit vast in een geautomatiseerd adressenbestand.
onze bewaartermijn: totdat u aangeeft dat u hiervoor geen belangstelling heeft of dat er op uw verzoek wijzigingen moeten worden doorgevoerd.

ter info: wij versturen vanaf januari 2018 geen nieuwsbrieven totdat onze nieuwe website operationeel is. 

google analytics.
wij maken voor onze website gebruik van google analytics, en zijn uitsluitend geĆÆnteresseerd in de volgende anonieme gegevens i.v.m. gebruikerservaring: aantal bezoekers, welk land, het aantal pagina’s dat gelezen wordt op de website. dit gebeurt door ‘t plaatsen van cookies. deze kunt u uitschakelen door gebuik te maken van de mogelijkheden van uw browser. meer informatie hierover vindt u op de website van de aanbieder van uw browser. 

vragen, wijzigen, afmelden persoonlijke gegevens
als u informatie wilt ontvangen, of vragen heeft over onze privacy beleid. of uw gegevens wilt wijzigen of laten verwijderen kan dat altijd, tenzij het een wettelijke verplichting betreft. het enige dat u hiervoor hoeft te doen is ‘n mailtje met uw verzoek te sturen naar info@deculinairewerkplaats.

mocht u nog vragen hebben, of op- en/of aanmerkingen dan horen wij dit graag van u.

marjolein wintjes & eric meursing
de culinaire werkplaats.

amsterdam, januari 2018.

 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com