an important message concerning the restaurant and workshop activities of studio de culinaire werkplaats

dear all,

in augustus 2018 -tijdens onze zomer break- was ik enthousiast ideeën voor kleine events aan het uitwerken om het 10 jarig bestaan van onze studio de culinaire werkplaats  te vieren. Een mijlpaal waarop we bijzonder trots zijn.

ik had niet alleen erg veel zin in het vieren van dit bijzondere moment, maar ook in het delen met de buitenwereld van onze nieuwe plannen.

echter, tijdens deze periode kreeg ik te horen dat ik ongeneeslijk ziek ben.  

Eric, niet alleen mijn business/creatieve partner maar ook mijn echtgenoot, hebben toen ‘n aantal beslissingen moeten nemen die ons erg zwaar vielen. één ervan is dat wij de restaurant en catering activiteiten moesten sluiten.

wij willen graag in de periode die we nog samen hebben meer tijd hebben voor elkaar, en bovendien 10 jaar de culinaire werkplaats documenteren. 

vriendelijk verzoeken wij je/jullie onze website in de gaten te houden om te zien wat de toekomst ons brengt.

voor nu, wil ik graag iedereen hartelijk danken voor 10 jaren gevuld met interessante ontmoetingen, ervaringen, reizen, teveel om op te noemen.

en… last but not least: dank ook voor alle warme, lieve en persoonlijke reacties, bezoekjes en kadootjes die wij op dit moment van alle kanten mogen ontvangen.

marjolein wintjes, en ook namens eric meursing 
food conceptualists and initiators of studio de culinaire werkplaats.

 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

Sometime next year we will be publishing a book about this unique place.

 eric meursing