19 & 20 september: verse kleuren

tijdens IDA 2009 is de culinaire werkplaats niet alleen ‘n down town lokatie van de inside design route waar je eet- en interieurinspiraties kunt opdoen, maar we steken ook de handen uit de mouwen in kamer 27 van ‘t Lloyd Hotel, de hoofd lokatie van dit design evenement. kamer 27 is ‘n deel van de oude keuken van het LLoyd.

wat kun je van ons verwachten:

hoofd lokatie: Lloyd Hotel, kamer 27 van 10.00 – 20.00 uur

 • kleuren.eetadvies;
 • introductie van onze eet.collectie: verse kleuren;
 • kleurrijke hartige & zoetige hapjes & drankjes ;
 • textiel in natuurlijke tinten: objecten, en wandpapier.
down town lokatie: de culinaire werkplaats, fannius scholtenstraat 10 hs, amsterdam;
van 12.00 – 22.00 uur.
 • genieten van onze eetspecial kleur.goed, bestaande uit 5 kleurrijke eetinspiraties; reserveren (06 54 64 65 76)
 • introductie van onze eet.collectie verse kleuren & groenT;
 • kleurrijke hartige & zoetige hapjes & drankjes;
 • antiek keukentextiel, handgemaakt wandpapier;
 • verkoop expositie ‘er zit ‘n steekje los’: textiel in natuurlijke tinten: objecten & ‘zijde’papier.
tramlijn 10 verbindt beide lokaties. 20 september 2009 is het autovrije zondag in amsterdam. hier vind je alle informatie over de bereikbaarheid
toelichting
 • kleuren.eetadvies: niet alleen de indeling van je huis of je meubilair bepalen hoe je je in je huis voelt. ook de kleuren in je interieur doen iets met jou en je energie: je wordt er rustig van, of juist opgejaagd, fit of moe. maar …. wist je dat het eten van  kleuren ook je energie beïnvloedt en dus.. op mede bepaalt hoe je je voelt?  nee………  kom dan voor ‘n gratis kleuren.eetadvies naar kamer 27 van ‘t Lloyd en ontdek de kracht van verse kleuren!!
 • introductie eetcollectie ‘verse kleuren’ & groenT: speciaal voor IDA 2009 introduceren wij onze eerste eigenzinnige kleur.goed eetcollectie bestaande uit heerlijke groentenpatisserie waarin de weldaad van kleuren op smaakvolle wijze is verwerkt en ‘n collectie kleurrijke moesjes waarmee je in ‘n handomdraai jezelf ‘n kleurenboost geeft. ook kun je kennismaken met ‘n nieuwe kijk op T;
 • eetspecial ‘kleur.goed’: voor de echte designliefhebbers staan er kleurrijke gerechtjes op het menu bij de culinaire werkplaats, waarin 7 verse kleuren zijn verwerkt. deze eetinspiraties zijn niet alleen ‘n lust voor het oog, maar ook ‘n weldaad voor je lijf. van de eetspecial kun je alleen in de kook/eetwerkplaats van de culinaire werkplaats genieten. reserveren stellen wij op prijs: 06 54 64 65 76.

daarnaast tref je ook ‘n andere interpretatie van natuurlijke kleuren aan:

 • eetgoed voor op & rond de eettafel: o.a. antiek keukenlinnen;
 • er zit ‘n steekje los: op beide lokaties kun je ook kennismaken met de objecten & wandpapier gemaakt door marjolein van voornamelijk plantaardige vezels waarin natuurlijke tinten de boventoon voeren. deze objecten en wandpapier maakt zij onder het label ‘er zit ‘n steekje los’. tijdens IDA is er op beide lokaties ‘n verkoopexpositie.

als je ons op beide lokaties bezoekt, dan hebben we ‘n bijzondere attentie voor je klaarliggen;

de eerste 5 reserveringen voor de kleurrijke eetspecial kunnen rekenen op ‘n gratis passepartout voor dit design evenement (één passepartout per reservering).

 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com