zijbakt.instilte

foto impressie en beschrijving.

projectbeschrijving.

met de expositie ‘zijbakt.instilte’ heeft marjolein tijdens het culinaire en cultureel festival smaakexplosies een krachtig moment van stilte vormgegeven met haar emotiebroden.

aan de hand van de verschillende emotie.broden hebben veel bezoekers bewust stil gestaan bij verschillende zoetige en hartige momenten die ieders leven kent. ook waren velen aangenaam verrast over de nieuwe benadering van brood en de rol die brood kan spelen bij de verschillende emotionele momenten.

bijgaand ‘n foto impressie.

marjolein is nederlands eerste ontwerper van emotie.brood. zij werkt uitsluitend in opdracht.

met deze broden biedt zij de mogelijkheid om je persoonlijke zoetige en hartige momenten in het leven op een heel persoonlijke en bewuste wijze te delen en te ervaren met je dierbaren. het delen en gezamenlijk eten van een emotiebrood verbindt enerzijds het moment en de aanwezigen met elkaar. maar het eten van emotiebrood geeft ook aan dat ieder moment tijdelijk is.

je kunt mooie en droevige momenten blijven koesteren, maar… door het emotiebrood te eten beleef je dit moment bewust, kun je het ook loslaten en weer openstaan voor nieuwe momenten en ervaringen in je leven.

meer informatie over het concept emotie.brood en foto’s van ‘n aantal emotie.broden zijn te vinden bij het project ‘zij bakt.emoties’.

n.b.: 2 foto’s uit deze foto impressie zijn gemaakt en ter beschikking gesteld door anneke de blok, www.foodphotography.nl, namelijk de foto met de voor-altijd-samen-zwaantjes en de foto met kinderen bij de droevige broodjes.

 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com