inside design amsterdam 2008 (elle wonen)

van 11 september 2008 tot en met 14 september 2008 is onze werkplaats één van de lokaties van Inside Design Amsterdam (IDA 2008) geweest. vier dagen lang hebben wij een groot aantal bezoekers mogen ontvangen en rondleiden in onze twee ‘werk’ruimtes. het leuke was de veelheid aan perspectieven waarmee onze werkplaats werd bekeken: de een heeft al onze werktafels en kookunits aan een grondige inspectie onderworpen, ‘n volgende had voornamelijk belangstelling voor het textiel (zowel het antieke als het vrije werk), weer een volgende bekeek de werkplaats met de ogen van ‘eetkunst’, en ‘n vriendelijk belgisch echtpaar deed onze werkplaats aan ‘gewoon om lekker te eten’. ook hebben de rondleidingen ‘n nieuwe medewerker opgeleverd, die volgende week aan de slag gaat.

sinds IDA 2008 heeft onze werkplaats naast ‘n mee.eetkaart ook ‘n eet.special met een conceptuele eet.kaart.

het waren enerverende dagen, maar we kunnen terugblikken op fijne gesprekken, leuke ontmoetingen, en we hebben ‘n veelheid aan goede contacten gelegd.

marjolein.

p.s.: 12 september heeft ‘n dame die de stromende regen trotseerde adukibonen gekocht uit onze winkel. dit pakketje heeft zij echter laten liggen. helaas hebben wij geen naam of adres, en kunnen we het niet nasturen…..

 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com