binnenkijken VT Wonen

bijgaand  binnenkijker van 8 pagina’s in het oktober nummer 2008 van VT Wonen.

wij zelf, maar ook ‘n aantal van onze werkplaats.vrienden vinden dat het team van VT een sfeervolle interpretatie heeft gegeven van ons eet-initatief in ontwikkeling. 

deze binnenkijker is geheel onverwacht tot stand gekomen. op ‘n maandagochtend in juni 2008 waren eric en ik ‘n proefavond en onze deelname aan ‘rollende keukens’ aan het voorbereiden. we zaten in onze stoelen van ‘t goede gesprek en er klopte iemand op onze deur. ‘n styliste van VT Wonen, die bij toeval ‘n andere fietsroute nam dan gewoonlijk. zij zag eerst onze kookwerkplaats op nr 6, vervolgens onze tweede werkplaats op nr 10 en vroeg zich af ‘wat is dit?’.

we hebben haar ‘n rondleiding gegeven, ons verhaal vertelt, en enige weken later vond er ‘n interview plaats gevolgd door een fotosessie van ‘n dag.

het is een bijzonder boeiende ervaring mee te maken hoe anderen naar een ruimte kijken die je zelf hebt ingericht, en op welke wijze zij je verhaal interpreteren. het maken van de fotoreportage trok veel belangstelling van mensen uit de wijk. sommigen stonden al etend uit hun broodtrommeltje aandachtig naar alles te kijken wat zich achter onze ramen afspeelde.  ook onze overbuurvrouw had ‘n dag vol met afleiding.

marjolein & eric.

 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com