ecogids amsterdam

donderdag 8 april a.s. zijn wij tussen 16.30 – 20.00 uur met eigenzinnige hapjes naar de boekpresentatie van de ecogids amsterdam, een initiatief van eva brobbel.

ecogids amsterdam, een inspirerende nederlandstalige gids met de 70 meest bijzondere biologische en ecologisch verantwoorde adressen in de stad, waaronder de culinaire werkplaats. het is een boekje voor mensen met een groene lifestyle, die geïnteresseerd zijn in alles wat er maar te vinden is op het gebied van biologisch, ecologisch, duurzaam, bewust en verantwoord leven.

de gids kost € 14,95 en is vanaf 9 april verkrijgbaar bij de culinaire werkplaats.

de volgende 70 amsterdamse locaties komen aan bod in dit gidsje.

  • Uit eten: De Kas, De Culinaire Werkplaats, Restaurant As, Pianeta Terra, Fifteen, De Witte Uyl, Merkelbach, Hemelse Modder, Te Pas, Proef Amsterdam, Green Meals, Raw Food Café, Bagels & Beans en Wijnbar diVino.
  • Eten & drinken: Marqt, Bocca (koffie), Vlaamsch Broodhuys, Delicious Food, Fishes, Metropolitan Deli (chocolatier Kees Raat), Simon Lévelt, Vleck Wijnen, Noordermarkt en andere biologische markten, Bakkerij Paul Année, Organic Food for You, Boerenjongens Eetwinkel, Erik’s Delicatessen, Frood juices & smoothies, Siem van der Gragt, Distilleerderij Van Wees, Frank’s Smokehouse, Tea Bar, De Kaaskamer, Brouwerij ’t IJ, Manger Maintenant, De Wijnrank en Foodware.
  • Doen: Adopteer een Kip, biologische Kookstudio Peter Pan, Open Tuinen Dagen, Pure Markt in Park Frankendael, Proeflokaal Reypenaer, JointhePipe.org, Hortus Botanicus, Ridammerhoeve, Boergondineren, Het Rijk van de Keizer en Conscious Hotels.
  • Mode: Charlie + Mary, Nukuhiva, imps&elfs, Cora Kemperman, Kauppa, Krejci (tassen van fietsbanden), Broer & Zus en Vega-Life.
  • Wonen: Coco-Mat, Bouwmarkt Eco-logisch, Bed & Stijl (Natural Beds), Cityplot (ecologisch tuinieren), Project99 (stoelen van hergebruikte materialen) en Tierrafino (leemstuc).
  • Beauty: Dayspa Aveda, Profiles Hair & Body Spa (Aveda), Instituut Haar & Gezondheid, Sabon (organic-lijn), Lush, L’occitane (organic-lijn) en C.cosmetics&care.

 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com