hallo!
studio de culinaire werkplaats:
- is ‘n eigenzinnig eet-initiatief in de amsterdamse staatsliedenbuurt van het ontwerpersduo marjolein wintjes en eric meursing die jou willen inspireren je eten in beweging te brengen en lekker bewust te (gaan) eten;
- heeft ‘n klein restaurant-gedeelte waar je kunt reserveren voor een uit 5 of 7 gangen bestaande eetinspiratie met 1 of meer interactieve momenten;
- werkt op het snijvlak van eten & kunst aan de toekomst en aan het bord van de toekomst in het bijzonder;
- aan de hand van steeds wisselende inspiratiebronnen, zoals bijvoorbeeld zwart, eerlijk, bloemen of emoties;
- laat naast smaak en inspiratiebron minimaal 2 van de volgende criteria de keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers bepalen: diervriendelijk, kleinschalige of biologische teelt, fairtrade, direct trade, seizoen, afstand, en/of persoonlijke gezondheid;
- is beloond met de westerlicht award 2009, de titel het beste benelux groenterestaurant 2011, door max havelaar met het gouden dienblad voor fairtrade@work 2010, genomineerd voor puurste restaurant 2012, de 8e plaats in amsterdam-top 10 2012 door specialbite.com, vermeld sinds 2011 in de nederlandse gault millau en één van de groene benelux adressen vermeld in de groene gault millau. marjolein’s concept emotie.brood (de begrafenisbroden) is genomineerd voor yarden stimulans 2009.