de komende tijd in de pers . . .

fotoshoot t.b.v. elle eten

fotoshoot t.b.v. elle eten

frame magazine, issue 75, aug-sept 2010

  • frame wijdt een artikel aan food design: bon appétit. de projecten van o.a. edible, koshi kawachi, en martí guixé passeren de revue, evenals ‘n project van de culinaire werkplaats: taste the unwearables. dit is ‘n food=fashion project dat wij hebben gepresenteerd tijdens amsterdam international fashion week juli 2009.

elle eten, augustus 2010

  • geen conceptuele gerechten van ons deze keer, maar van edine russel, hoofdredacteur elle eten, mogen we ‘n ode uitbrengen aan wat voor ons één van de belangrijkste ingrediënten is. welk ingrediënt dat is … kun je lezen in het augustus nr van elle eten. op 10 juni was de fotoshoot (zie foto): ‘n leuke, en lange dag samengewerkt met carlfried verwaayen (fotograaf) en marjolein vonk (stylist). in de daarop volgende dagen hebben we met de redactie de recepturen fijngeslepen.

de “kleur” zwart

  • is onze handtekening en dit is opgemerkt door hanneke kamphuis en hedwig van onna die ‘n inspirerend boek in voorbereiding hebben over kleuren. eric en ik hebben ten behoeve hiervan ‘n aantal dagen gewerkt om onze inspiratiebron zwart en enige ‘zwarte’ eetinspiraties zo goed mogelijk op de gevoelige plaats vast te leggen.

DIY

  • over ‘n aantal van de do it yourself aspecten van de culinaire werkplaats hebben ‘n gesprek gehad met jan bletz, second sight. het aanstaande issue van second sight staat volledig in ‘t teken van het nieuwe DIY.

verder hebben wij ‘n plezierig gesprek gehad met liesbeth goedbloed van het ND, foto’s ter beschikking gesteld voor magazine heerlijkheid dat in juli als centraal thema ‘het nieuwe eten’ heeft, en bij de redactie van het modemagazine red hangt ‘n food=fashion voorstel op het moodboard.

 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com