in heerlijkheid: haute vega – ‘t nieuwe eten

coverpage 'heerlijkheid'

coverpage 'heerlijkheid'

Marjan Ippel, altijd in de weer om de nieuwste foodtrends voor de consument te signaleren, beschrijft in het magazine Heerlijkheid (nr 13; juli, aug, sept 2010) ‘n rising star onder dè eettrends van dit moment, namelijk ‘haute vega’.

Zij kopt: “van puur principieel en zwaar op de hand, is vegetarisme een ‘ecofabulous’ lifestyle geworden. met bijpassende haute restaurants, websites en trendy kookboeken. de nieuwe vegetariër is niet langer zorgelijk anti-vlees, maar vrolijk vóór groen!”

Het artikel is omlijst met bijzondere, zomerse groentegerechtjes & groentepatisserie van de culinaire werkplaats door Marjolein (één van de initiatiefnemers van de culinaire werkplaats) op de gevoelig plaat vastgelegd.

Lees en bekijk het artikel: haute vega (pdf.format)

 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com