trek in ‘n waanzinnig lekker gesprek?

weet je veel over eten? ben je reuze creatief in de keuken? of loop je rond met vragen over je persoonlijke eetstijl?  of ben je wellicht toe aan ‘n gezonde portie eetinspiratie?

kom dan op 19 september a.s. naar ‘t fabulous food festival, laat je aan de tand voelen door marjolein en maak kans op ‘n mee.eetinspiratie voor 2 personen bij de culinaire werkplaats.

m.a.w. heb je trek in ‘n lekker gesprek dan kun je aanschuiven bij marjolein, bedenker en maker van eigentijdse eetinspiraties.

marjolein is nieuwsgierig naar de kwaliteit van je smaakpapillen, gaat op zoek naar je eetstijl, test je creativiteit, en wil je ook graag weten hoe het zit met je kennis over ingrediënten en andere etenswaardigheden.

de beste smaakpapillen, eetstijl, creativiteit en kennis belonen we met een mee.eetinspiratie bij de culinaire werkplaats. per afzonderlijke categorie stellen we ‘n mee.eetinspiratie voor 2 personen beschikbaar.

evenement fabulous food festival

waar De Lichtfabriek, Minckelersweg 2, 2031 EM HAARLEM

wanneer zondag 19 september 2010 van 11.00 – 19.00 uur

TOEGANGSPRIJS in de voorverkoop volwassen 10,00 euro en kids (6-12 jaar) 3,00 euro p.p. incl. een gratis mini-cupcake en een drankje. en je maakt kans op één van de 5 “ecofabulous koken in alle seizoenen” boeken van lisette kreischer. kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang.

TOEGANGSPRIJS aan de kassa volwassenen € 12,00 en kinderen € 3,00 p.p, incl. ‘n gratis drankje.

muntjes het eten en drinken wordt op het festival bij de diverse standhouders afgerekend met culi-munten. deze munten zijn op verschillende plekken op het festival te koop. elke munt vertegenwoordigt een waarde van 1,50 euro.

nog meer info www.fabulousfoodfestival.nl

 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com