25 oktober 2010: bekendmaking beste groente restaurant benelux 2010

op de foto met frank fol, jurylid & initiator 'eet meer groenten'

op 25 oktober 2010 vindt de bekendmaking van de winnaars van de titel ‘beste groente restaurant benelux 2010’ plaats in kortrijk.

de culinaire werkplaats is één van de 8 genomineerde restaurants voor deze titel, die dit jaar voor de 2e maal wordt uitgereikt. op 19 augustus 2010 heeft de jury van de wedstrijd ‘eet meer groenten’ bij de culinaire werkplaats gegeten. op de bewuste avond schoven de belgische groentekok® en initiator van deze wedstrijd, frank fol, samen met foodwriter marc declercq aan voor de augustus mee.eetinspiratie ‘van watertanden tot waterbommen‘.

we zijn aan deze ervaring met iets meer plankenkoorts dan normaal begonnen. het is een bijzondere avond voor ons geweest, want het is enorm plezierig om met mensen die dezelfde ambitie delen, nl. meer groenten op het bord van gedachten te wisselen. eric en ik hebben beide heren met heel veel plezier ontvangen, en zijn blij met de positieve reacties die we op onze 5 watergerechtjes in ontvangst mochten nemen.

LET OP: ook restaurantgasten worden uitgedaagd en kunnen in de prijzen vallen door voor 21 september 2010 hun mening achter te laten op de website van de wedstrijd eet meer groenten.

 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com