27 nov 2010: tasty colours at vitaverto block party

tasty colours de culinaire werkplaats presenteert tasty colours tijdens ‘t derde onderdeel van het vitaverto festival: de vitaverto block party in de utrechtsestraat te amsterdam, op zaterdag 27 november van 13.00 – 17.00 uur.

tasty colours is ‘n feestelijke en eetbare oproep om zo veel mogelijk verschillende kleuren te eten. enerzijds om zoveel mogelijk te genieten van al die kleurrijke groenten en fruit, en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan bio.diversiteit.

vitaverto festival is ‘n feest in 3 delen waarin ‘n ode wordt uitgebracht aan bio.diversiteit.  het feest viert de diversiteit van alles wat leeft, van het kleinste zaadje tot het grootste dier. diversiteit is wat de aarde zo mooi, magisch en leefbaar maakt!!

vitaverto block party

is een buurtfeest voor jong en oud in de Utrechtsestraat, die de meest duurzame straat van Amsterdam wil worden. in een groen omgetoverde straat bieden de winkeliers in marktkramen hun waren aan. Er zijn heerlijke hapjes en drankjes, bijzondere acts van onder andere cherry on top, muziek van de amsterdamse dj’s freddy spool en pep, een kledingruil van trash & treasures, kinderspellen, verrassende tentoonstellingen en een bijzondere outdoor filmvertoning op de solar cinema in samenwerking met de IDFA.

programma vitaverto

25-11-2010 van 16:30 – 20:00 uur: eerste uitreiking the green fashion competition (alleen op uitnodiging)

25-11-2010 van 23:00 – 04:00 uur: dans voor diversiteit: 3HOOG vitaverto in club air.

27-11-2010 van 13:00 – 20:00 uur: vitaverto block party in de utrechtsestraat in amsterdam.

  • 13:00: opening vitaverto block party op spectaculaire wijze en start van het feest & markt
  • 17.00: einde markt
  • 17:00: start filmvertoning van de IDFA
meer informatie: vitaverto
 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com