JIJ kunt bij de culinaire werkplaats

  • ons in opdracht ‘n eetconcept of  food narrative laten bedenken en maken;
  • aanschuiven in onze restaurant-sectie voor een uit 5 gerechtjes bestaande eetinspiratie, die maandelijks wisselen;
  • eetinspiraties op maat laten bedenken en maken voor groepen vanaf 25 personen;
  • de lokatie reserveren voor inspiratie & vernieuwing, zoals brainstorms & brainstills, productpresentaties, of andere activiteiten die om ‘n out-of-the-box setting vragen;
  • catering op lokatie door ons laten verzorgen; uitsluitend als je ‘n uitdagend verzoek of thema hebt;

maar ook:

  • ons ‘n inspiratieworkshop voor nieuwe producten en/of concepten laten organiseren en faciliteren ;
  • marjolein en/of eric uitnodigen voor ‘n presentatie of ‘n gastcollege over ‘t bord van de toekomst, eetconcepten, hun motto food equals fashion, etc.
 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com