april 2011: eating à la bauhaus

al eens à la bauhaus gegeten???? kom ‘t checken, reserveer ‘n plaatsje voor eating bauhaus en maak in  5 gerechten ‘n wandeling langs deze architectuurstroming. bauhaus is ‘n kunststroming die is uitgegroeid tot een fenomeen.’n bouwstijl met een duidelijke en eigen kijk op architectuur. het is een eetspecial waarin architectuur, stijl en eten elkaar ontmoeten. de eetinspiratie ‘eating bauhaus’ is de tweede uit de 4-delige eetserie ‘landschappen en architectuur’.

‘n eetinspiratie en/of eetspecial

bestaat altijd uit 5 gerechtjes: ‘n eet.cocktail, gevolgd door 2x hartig en 2x zoetig. de eetinspiratie wordt voorafgegaan door ‘n sneak preview, ‘n gerechtje dat iets laat zien van de eetinspiratie.

van 5 maart t/m 8 juli 2011 is onze inspiratiebron landschappen & architectuur. iedere maand kijken we vanuit ‘n ander perspectief naar dit thema.

de details

  • het menu. klik op de link voor het menu: eatinspiration eating bauhaus in pdf format
  • cocktails en aperitief. cocktail rot & schwartz, prosecco met rood & zwart fruit; aperitief Erdbeeren (non alcoholisch;
  • de periode. 6 april t/m 1 mei 2011
  • openingstijden. wo-do-vr van 17-22 uur, za-zo van 12-22 uur. buiten openingstijden uitsluitend geopend op afspraak voor groepen van minimaal 10 personen;
  • reserveren. om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij vriendelijk te reserveren, 06 54 64 65 76 of per e-mail info@deculinairewerkplaats.nl of online;
  • het prijskaartje. je bepaalt zelf achteraf wat je ‘n fair bedrag vindt voor de eetervaring bij de culinaire werkplaats.

eetallergieën of andere eetongemakken

  • eet je glutenvrij, halal, lactosevrij, of loop je met ‘n boog om noten heen. laat het ons van tevoren even weten. het is ‘n uitdaging voor ons om iets bijzonders en inspirerends voor je te maken.

keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers

  • naast smaak en inspiratiebron bepalen minimaal 2 van de volgende criteria onze keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers: diervriendelijk, kleinschalige of biologische teelt, fairtrade, direct trade, seizoen, afstand, en/of persoonlijke gezondheid.
 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com