5 maart- 7 juli 2011: landschappen & architectuur

toe aan ‘n verse portie eetinspiratie? schuif dan tussen 5 maart en 8 juli 2011 aan voor één van onze vier eetspecials die in het teken staan van landschappen & architectuur. in maart kun je aanschuiven voor hollandse landschappen, in april staat bauhaus op het menu, in mei maak je ‘n eetwandeling langs stedelijke landschappen en in juni tref je architecten op je bord aan. we sluiten deze 4-delige eetspecial af met ‘n retrospectief en laten de meest in het oogspringende gerechtjes nog één keer de revue passeren.

van 5 maart t/m 8 juli 2011 is onze inspiratiebron landschappen & architectuur. iedere maand kijken we vanuit ‘n ander perspectief naar dit thema.

‘n eetinspiratie en/of eetspecial

  • is een vertaling van een inspiratiebron naar 5 gerechtjes: ‘n eet.cocktail, gevolgd door 2x hartig en 2x zoetig. de eetinspiratie wordt voorafgegaan door ‘n sneak preview, ‘n gerechtje dat ‘n voorproefje vormt van de eetinspiratie;

de vier eetinspiraties

de eetspecial

openingstijden.

  • wo-do-vr van 17-22 uur, za-zo van 12-22 uur. buiten openingstijden uitsluitend geopend op afspraak voor groepen van minimaal 10 personen, met ingang van 8 juni zijn de openingstijden: wo-do-vr 17-22 uur, en za van 12-22 uur.

reserveren.

het prijskaartje.

  • je bepaalt zelf achteraf wat je ‘n fair bedrag vindt voor de eetervaring bij de culinaire werkplaats.

eetallergieën of andere eetongemakken

  • eet je glutenvrij, halal, lactosevrij, of loop je met ‘n boog om noten heen. laat het ons van tevoren even weten. het is ‘n uitdaging voor ons om iets bijzonders en inspirerends voor je te maken.

keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers

  • naast smaak en inspiratiebron bepalen minimaal 2 van de volgende criteria onze keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers: diervriendelijk, kleinschalige of biologische teelt, fairtrade, direct trade, seizoen, afstand, en/of persoonlijke gezondheid.
 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com