7-8 mei 2011: zeggen wij ‘t weer met bloemen!

trakteer je moeder op bloemen, maar dan anders! neem haar mee voor de eetinspiratie ‘zeg ‘t met bloemen’. in 5 gerechtjes laten wij jullie kennismaken met de verborgen talenten van bloemen en planten. hierbij laten we ons inspireren door tuinarchitectuur. zo kan ‘t gebeuren dat je ‘n stadstuin, ‘n rosarium of ‘n japanse tuin op je bord aantreft.

de inspiratiebron

wij bedenken en maken gerechten vanuit inspiratiebronnen. van 5 maart t/m 8 juli 2011 is ons thema landschappen & architectuur. iedere maand kijken we vanuit ‘n ander perspectief naar deze inspiratiebron. speciaal voor het weekend van moederdag maken we vanuit het thema tuinarchitectuur de eetinspiratie ‘zeg ‘t met bloemen‘.

‘n eetinspiratie en/of eetspecial

bestaat altijd uit 5 gerechtjes: ‘n eet.cocktail, gevolgd door 2x hartig en 2x zoetig. de eetinspiratie wordt voorafgegaan door ‘n sneak preview, ‘n gerechtje dat iets laat zien van de eetinspiratie.

de details

  • het menu. de eetspecial bestaat uit 5 gerechten: i never promised you a rose garden, daktuin, stadstuin met vijver, bollentuin en ‘n japanse tuin. klik op bijgaande pdf voor het menu & drankenkaart: eetspecial zeg ‘t met bloemen
  • cocktails en aperitief. als cocktail strawberryfield for ever – prosecco met aardbei & viooltjes, en non alcoholisch aperitief ‘n boeketje rozen
  • de periode. 7 & 8 mei 2011
  • openingstijden. zaterdag van  17.00 – 22 uur & zondag 8 mei 2011 van 12-22 uur.
  • reserveren gewenst. om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij vriendelijk te reserveren, 06 54 64 65 76 of per e-mail info@deculinairewerkplaats.nl of online;
  • het prijskaartje. je bepaalt zelf achteraf wat je ‘n fair bedrag vindt voor de eetervaring bij de culinaire werkplaats.

eetallergieën of andere eetongemakken

  • eet je glutenvrij, halal, lactosevrij, of loop je met ‘n boog om noten heen. laat het ons van tevoren even weten. het is ‘n uitdaging voor ons om iets bijzonders en inspirerends voor je te maken.

keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers

  • naast smaak en inspiratiebron bepalen minimaal 2 van de volgende criteria onze keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers: diervriendelijk, kleinschalige of biologische teelt, fairtrade, direct trade, seizoen, afstand, en/of persoonlijke gezondheid.


 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com