4 sept 2011: ‘n ode aan de bij – op lokatie

logo i love beeing festival

altijd al alles willen weten over bloemetjes & bijtjes? wist je bijvoorbeeld dat bijen wel zonder mensen kunnen, maar omgekeerd kunnen mensen niet zonder bijen? meer weten, kom dan op 4 september naar ‘t i love beeing festival in amsterdam en maak kennis met de bij.zondere wereld van de bij.het leven van bijen lijkt op ‘n culinaire werkplaats. bijen zorgen voor het bestuiven van bloemen. hierdoor hebben wij mensen ‘n enorm assortiment aan vruchtgroenten, fruit, zaden en noten tot onze beschikking. honingbijen leveren ook nog eens ‘n culinaire top prestatie, zij produceren nl. honing.

op dit moment is er sprake van ‘n bijensterfte. over de oorzaak van deze bijensterfte bestaan verschillende meningen. ook zijn er steeds minder imkers.

kom op 4 september a.s. naar het i love beeing festival. ‘n festival voor jong en oud, waar we met z’n allen ‘n ode aan de bij uitbrengen. vier het leven en leer wat jezelf kunt doen om de bij te redden. wees er.BIJ op 4 september, net zoals de culinaire werkplaats.

wij zijn erg blij dat de culinaire werkplaats is gevraagd het uit 3 gangen bestaande beeing diner te bedenken en maken, ‘n ode voor de belangrijke rol die de bij speelt in het leven van mensen. het beeing diner is een initiatief van the tipping point en stichting nobel.  verder nemen we ook nog enkele BIJ.zondere hapjes mee om de bij & ‘t leven met jullie te vieren.

de festival details

  • wat: i love beeing festival
  • wanneer: zondag 4 september 2011, van 12.00 – 00.00 uur
  • waar: café amsterdam roest, czaar peterstraat 213, 1018 pl amsterdam
  • het programma in ‘n notedop: 12 – 17 uur: ‘t festijn met film, debat, spel en leer alles over imkeren, etc., etc.,  17.15- 17.30 uur: ‘n verrassing + persmoment; 17.30- 19.30 ‘t beeing diner, 20 – 00 uur loungen en nog meer film
  • reserveren beeing diner: voor het being diner is reserveren bij de organisatie noodzakelijk i.v.m. limited seating: yvonne@stichtingnobel.nl
  • route, kosten, alle informatie+ organisatie: website www.ilovebeeingfestivel.nl

wij hopen ontzettend veel bekende gezichten te zien op 4 september a.s.

 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com