26 sept 2011: opening nationale kookstudioweek

de nationale kookstudioweek 2011, van 24 september t/m 2 oktober 2011, staat in het teken van groenten en fruit.

tijdens deze week verzorgt ‘n groot aantal kookstudio’s mini workshops waarin voor groenten en fruit de hoofdrol is weggelegd.

‘t officiële startsein voor deze week wordt gegeven op maandag 26 september a.s. bij de culinaire werkplaats. deze feestelijke bijeenkomst is uitsluitend voor genodigden: pers, mediapartners, deelnemende kookstudio’s en andere belangstellenden.op ‘t programma o.a.:

  • ‘t groentenfruit bureau met dutch specials, ‘n kwaliteitslabel van samenwerkende nederlandse telers.
  • ‘n culinaire inspiratie sessie van angelique schmeinck, meesterkok en auteur van ‘t boek smaakvrienden,
  • t wereld kankerfonds gaat o.a. in op  de relatie groenten, fruit en gezondheid.

tussen de verschillende presentaties kunnen de genodigden kennismaken met de eigenzinnige kijk van het ontwerpersduo marjolein wintjes & eric meursing op groente & fruitspeciaal voor deze feestelijke gelegenheid hebben zij namelijk ‘n aantal onverwachte groente- en fruit verrassingen gecreëerd, waarin de hoofdrol is weggelegd voor dutch specials. de volgende groente- en fruit.couture passeert de revue:

  • water works revisited;
  • comfort zone;
  • cold caprese;
  • emotion;
  • royal apples.

tijdens de nationale kookstudioweek 2011 kun je overigens bij de culinaire werkplaats, beloond met de titel ‘t beste benelux groenterestaurant 2011’ op 24 september en 1 oktober workshop mini’s volgen, waarin je groenten leert snijden als ‘n professional. klik op de link voor meer informatie: workshop mini’s

de nationale kookstudio week 2011 is een initiatief van stichting european cookery school association (ECA) en wordt mede mogelijk gemaakt door dutch specials, giftfor2, wine events, kookstudioJaarkaart, groentenfruit bureau, voedingscentrum, delicious. en winelife.

 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com