sept 26, 2011: puur workshop voor restaurants

wat ooit begon als de fairtrade restaurantweek is uitgegroeid tot puur restaurantweek van 14 – 20 november 2011.

de deelnemende restaurants bieden gedurende deze week ‘n menu aan waarin de ingrediënten biologisch en/of fair trade zijn. als vis onderdeel uitmaakt van het menu is deze vis duurzaam (msc gecertificeerd of www.goedevis.nl).

wil je met je restaurant meedoen en wil je weten waar biologische, fair trade producten en duurzame vis verkrijgbaar is. wil je meer weten over biologisch, fairtrade en/of duurzame vis, of heb je behoefte aan inspiratie, dan ben je van harte welkom bij de inspiratie workshops.

op 26 september a.s. in de namiddag verzorgt eric meursing chef en mede-initiator van de culinaire werkplaats één van deze puur horeca demonstraties voor restaurants in samenwerking met deli xl. eric meursing maakt 2 drie gangen menu’s in twee verschillende prijsklassen: € 17,50 en € 25,00 per persoon.

aanmelden is noodzakelijk. belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 15.00 uur, waarna om 15.30 uur het programma van start zal gaan. rond 18.00 uur sluiten wij de middag af met een borrel.

meer informatie en inschrijven: puurrestaurantweek.nl/workshops

de culinaire werkplaats is gespecialiseerd in het bedenken en maken van eigentijdse groente- en fruitbereidingen, en één van de deelnemers van het eerste uur. ook dit jaar neemt de culinaire werkplaats weer deel, met ‘n bijzondere eetinspiratie, die in het teken staat van eerlijk. de verschillende betekenissen van ‘eerlijk’ zijn vertaald naar ‘n 5-tal gerechtjes.

 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com