7 nov 2011: eet meer groenten perslunch

sinds 2009 organiseert de groentekok frank fol samen met gault millau de jaarlijkse verkiezing van ‘t beste benelux groenterestaurant. deze prijs bekroont hiermee de restaurants die zich onderscheiden door een belangrijk aandeel groenten (en fruit) kwalitatief en culinair op de kaart te plaatsen.

op maandag 7 november 2011 worden de nieuwe winnaars 2012 bekend gemaakt tijdens ‘n perslunch die gehouden wordt bij ‘t aards paradijs, nevele-merendree

vorig jaar is deze titel in de wacht gesleept door  ‘t aards paradijs en de culinaire werkplaats, maar de titel mag helaas niet verdedigd worden. wel zullen Lieve lootens (‘t aardse paradijs) en eric meursing (de culinaire werkplaats) samen met frank fol en  wim ballieu (alfin) de perslunch verzorgen waar de nieuwe winnaar wordt bekend gemaakt.

meer informatie over de wedstrijd 2011, de genomineerde restaurants, etc.:  klik op bijgaande link voor het persbericht: informatie perslunch benelux groenterestaurant 2012 in pdf-format.

 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com