9 november 2011: puur restaurant week 2012 award uitreiking

van 14 t/m 20 november heeft de puur restaurant week 2011 plaatsgevonden, voorheen de fairtrade restaurant week.

de culinaire werkplaats is één van de meer dan 300 deelnemende restaurants aan deze restaurantweek en tevens één van de 6 genomineerde bedrijven voor de award ‘het puurste restaurant van nederland 2012’.

de overige genomineerden zijn aangenaam (haarlem), fifteen (amsterdam), merkelbach ( amsterdam), de veldkeuken (culemborg) en natuurlijk (egmond aan zee).

het juryrapport van de culinaire werkplaats luidt als volgt:

de culinaire werkplaats combineert duurzaamheid en creativiteit op onnavolgbare manier. de ondernemers doen er alles aan om hun gasten te laten voelen hoe leuk het is om duurzaamheid tot culinaire kunst te verheffen. (martine zuil, jurylid en hoofdredacteur misset horeca en catering).

tot onze spijt konden wij niet aanwezig zijn bij de prijsuitreiking. wij feliciteren alle genomineerden en de winnaar ‘natuurlijk’.

de puur restaurant week is een initiatief van puuruiteten.nl, max havelaar en msc.

 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com