2 mrt – 14 april 2012: hollandse landschappen

van maart t/m juni 2012 staat er bij de culinaire werkplaats ‘n drieluik op de agenda, waarin landschappen & architectuur de inspiratiebron vormen. dit, omdat we vorig jaar zo ontzettend veel plezier beleefd hebben aan dit thema. in maart bijten we de spits af met hollandse landschappen II.

we starten met ‘n eet.cocktail drentse heide, daarna laten we je kennismaken met de overheerlijke smaak van hollandse weilanden en limburgse heuvels, tot besluit staat er stedelijk gebied op de kaart en als finishing touch mag ‘n polderlandschap niet ontbreken.

met andere woorden: al eens hollandse landschappen gegeten? van 2 maart t/m 14 april 2012 laten we je wandeling maken op je bord en maak je kennis met de avontuurlijke smaken van holland. vol trots presenteren wij de eetinspiratie ‘hollandse landschappen’; in 5 gerechten maak je kennis met ‘n kant van het hollandse landschap die je vast en zeker nog niet kent. er staat overigens ‘n regelmatig wisselende selectie van gerechtjes op de kaart.

‘n eet.inspiratie en/of eet.special

bestaat altijd uit 5 gerechtjes: ‘n eet.cocktail, gevolgd door 2x hartig en 2x zoetig. de eetinspiratie wordt voorafgegaan door ‘n sneak preview, ‘n gerechtje dat ‘n tipje van de sluier oplicht van de eetinspiratie.

de details

  • het menu. klik op bijgaande link voor menu-eetinspiratie-hollandse-landschappen in pdf-format
  • de cocktail coupe keukenhof‘t aperitief. ‘n boswandeling
  • de periode. 2 maart t/m 14 april 2012
  • openingstijden. vr van 17-22 uur, za 12-22 uur. buiten openingstijden uitsluitend geopend op afspraak voor groepen van minimaal 15 personen;
  • reserveren. om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij vriendelijk te reserveren, 06 54 64 65 76 of per e-mail info@deculinairewerkplaats.nl of online;
  • het prijskaartje. je bepaalt zelf achteraf wat je ‘n fair bedrag vindt voor de eetervaring bij de culinaire werkplaats.

eetallergieën of andere eetongemakken

  • eet je glutenvrij, halal, lactosevrij, of loop je met ‘n boog om noten heen. laat het ons van tevoren even weten. het is ‘n uitdaging voor ons om iets bijzonders en inspirerends voor je te maken.

keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers

  • naast smaak en inspiratiebron bepalen minimaal 2 van de volgende criteria onze keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers: diervriendelijk, kleinschalige of biologische teelt, fairtrade, direct trade, seizoen, afstand, en/of persoonlijke gezondheid.


 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com