23 jan 2012: pers ontbijt mint @ de modefabriek – ‘n verslag

op 23 januari 2012 liep de wekker vroeg af voor ‘t team van de culinaire werkplaats. op de agenda ‘n ontbijt.catering voor de pers ter gelegenheid van de lancering van ‘n nieuw platform op tradeshow de modefabriek: MINT, lokatie rai amsterdam.

onze fashion forward eetinspiratie bestaat uit 5 gerechtjes waarin mint op verschillende manieren de hoofdrol speelt, en waarin food & fashion elkaar ontmoeten. op het menu: coupe wake up, green meets black, spicy black, fresh black, and it’s after eight. klik hier voor het menu van mint breakfast eat’inspiration @ de modefabriek in pfd format.

MINT is ‘n initiatief van marieke eyskoot (talkingdress) en willa stoutenbeek (w green + spicepr.nl). dit modeplatform biedt ruimte aan zo’n 20-tal duurzame mode c.q. lifestyle merken, ‘n plek voor inspiratie.

tijdens het ontbijt deelt marieke eyskoot de ambitie van MINT met de aanwezige pers. naast de initiatiefnemers zijn er ook andere sprekers. zo vertelt anneloes van gaalen, amongst others, aan de hand van verschillende merken uit haar boek INDIE brands op welke wijze eigenzinnige brands kunnen inspireren en wat de kracht van storytelling is.

de ambassadeur van MINT is halina reijn en na de persmeeting opent zij officieel met speech en lint dit fonkelnieuwe platform.

de foto’s zijn overigens van de hand/oog van RVDA, bekend om zijn vierkante beelden met zwart kader. eind februari/begin maart houden we zelf nog ‘n fotoshoot om o.a. de MINT-gerechtjes op de gevoelige plaat vast te leggen, en voegen wij deze ontbijt.eetinspiratie toe aan ons portfolio.


 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com