2 mrt t/m 7 juli 2012: landschappen & architectuur

toe aan ‘n verse portie inspiratie? schuif dan tussen 2 maart en 7 juli 2012 aan voor één van onze drie eetspecials die in het teken staan van landschappen & architectuur. we bijten de spits af met de eetinspiratie hollandse landschappen, vervolgens maken we ‘n uitstapje naar tuinarchitectuur en last but not least hebben we stedelijk landschap & architectuur voor je in petto. gedurende deze periode werkt marjolein aan ‘n expositie  rondom tafellandschappen, en ‘n artikel over de relatie food  & architecture en vice versa.

wij zijn altijd bezig met het bord van de toekomst. dit doen wij op het snijvlak van eten en kunst, en aan de hand van steeds wisselende inspiratiebronnen. op deze manier ontwikkelen we nieuwe combinaties, texturen, smaken, en soms zelfs nieuwe manieren van eten.

in 2011 hebben wij ‘n 6-tal eet.inspiraties in het teken van landschappen & architectuur bedacht en gemaakt. dit smaakte voor ons naar meer. landschappen en architectuur zijn zo’n immense inspiratiebron voor ons, dat het bijna als vanzelf tot allerlei spraakmakende eetinspiraties leidt. dus … is het weer hoogtijd om ‘n aantal van nieuwe eetlandschappen & -architectuur te bedenken en met ons gasten te delen.

‘n eetinspiratie en/of eetspecial

  • is een vertaling van een inspiratiebron naar 5 gerechtjes: ‘n eet.cocktail, gevolgd door 2x hartig en 2x zoetig. de eetinspiratie wordt voorafgegaan door ‘n sneak preview, ‘n gerechtje dat ‘n voorproefje vormt van de eetinspiratie;

de drie eetinspiraties

dutch landscapes

  • 02.03 – 14.04.2012

garden landscapes

  • 20.04 – 28.04.2012 and
  • 25.05 – 09.06.2012

urban landscapes

  • 23.06 – 07.07.2012

openingstijden.

  • vr van 17-22 uur, za van 12-22 uur. buiten openingstijden uitsluitend geopend op afspraak voor groepen van minimaal 15 personen.

reserveren.

 

Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com