3 mei 2012 op weg naar wereldexpo zuid korea

binnenkort opent de wereldexpo 2012 in zuid korea. ‘t  food & beverage en hospitality concept  van ‘t holland paviljoen is van de hand van DVP China Eventmarketing, dat ook verantwoordelijk is voor ‘t venue management en de shop van ‘t paviljoen. de culinaire werkplaats heeft in de afgelopen periode met veel plezier en in nauwe samenwerking met ‘t team van DVP China Eventmarketing gewerkt aan ‘n hierop aansluitend food design dat in het teken staat van water & land, uiteraard vanuit ‘n hollands perspectief. er zijn 2 eetinspiraties c.q. food experiences ontwikkeld plus ‘n aantal food items voor de shop van ‘t holland paviljoen. de catering wordt verzorgd door ‘n lokale partner, namelijk ‘t Holiday Inn Gwanju.

de wereldexpo 2012 vindt plaats in yeosu (zuid korea) en is geopend van 12 mei t/m 12 augustus 2012. het centrale thema van deze wereldexpo is: “The Living Ocean and Coast: Diversity of Resources and Sustainable Activities“.

wij vertrekken 3 mei a.s. richting zuid korea voor de voorbereidende werkzaamheden en de openingsdag van het holland paviljoen. op 14 mei reizen we af naar china voor ‘n ander food gerelateerd project.

let op: het restaurantgedeelte van de culinaire werkplaats is van 3 /m 20 mei a.s. gesloten.

vanaf 25 mei a.s. staat de deur bij de culinaire werkplaats weer als vanouds voor je open en ben je meer dan welkom om aan te schuiven voor de eetinspiratie van dat moment: ‘garden landscapes.

 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

Sometime next year we will be publishing a book about this unique place.

 eric meursing