20 april t/m 9 juni 2012: tuin landschappen

wegens succes verlengd t/m 9 juni 2012

alle tuinliefhebbers en culinair avonturiers opgelet! altijd al eens je tanden willen zetten in ‘n rotstuin of ‘n japanse tuin? of ga jij juist watertanden van ‘n stukje schaduwtuin? meer weten, schuif dan aan voor de eetinspiratie garden landscapes, onderdeel van het 3-luik landschappen & architectuur.

vanaf 20 april a.s. laten wij de hollandse landschappen achter ons en stappen we over naar de inspiratiebron tuinlandschappen & -architectuur. we hebben 5 tuinontwerpen geselecteerd: ‘n schaduwtuin, ‘n rotstuin, ‘n daktuin, ‘n japanse tuin, en ‘n natuurtuin.  de meest in het oogspringende details hebben we vertaald naar 5 foodscapes voor op ‘t bord.

‘n eet.inspiratie en/of eet.special

bestaat altijd uit 5 gerechtjes: ‘n eet.cocktail, gevolgd door 2x hartig en 2x zoetig. de eetinspiratie wordt voorafgegaan door ‘n sneak preview, ‘n gerechtje dat ‘n tipje van de sluier oplicht van de eetinspiratie.

de details

  • het menu. klik op bijgaande link voor ‘t menu eetinspiratie garden landscapes (in pdf-format);
  • de cocktail. coupe watertuin (alcoholisch); ‘t aperitief. rozentuin (non alcoholisch);
  • de periode. 20 april t/m 28 april en 25 mei t/m 2 juni 2012;
  • openingstijden. vr van 17-22 uur, za 12-22 uur. buiten openingstijden uitsluitend geopend op afspraak voor groepen van minimaal 15 personen;
  • reserveren. om teleurstellingen te voorkomen (beperkt aantal zitplaatsen) verzoeken wij vriendelijk te reserveren, 06 54 64 65 76 of per e-mail info@deculinairewerkplaats.nl of online;
  • het prijskaartje. je bepaalt zelf achteraf wat je ‘n fair bedrag vindt voor de eetervaring bij de culinaire werkplaats.

eetallergieën of andere eetongemakken

  • eet je glutenvrij, halal, lactosevrij, of loop je met ‘n boog om noten heen. laat het ons van tevoren even weten. het is ‘n uitdaging voor ons om iets bijzonders en inspirerends voor je te maken.

keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers

  • naast smaak en inspiratiebron bepalen minimaal 2 van de volgende criteria onze keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers: diervriendelijk, kleinschalige of biologische teelt, fairtrade, direct trade, seizoen, afstand, en/of persoonlijke gezondheid.
 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

Sometime next year we will be publishing a book about this unique place.

 eric meursing