‘blacker than black’ experience

in samenwerking met edelman pr hebben wij voor de blacker than black experience ‘n 7-tal gerechtjes gecreëerd.  ‘t betreft the nosing & tasting voor de pers rondom johnnie walker double black, eind mei 2012 in amsterdam.

wij hebben gerechtjes gecreëerd die wat betreft hun smaak en textuur goed aansluiten op whiskey en in het bijzonder op de kenmerkende rokerige smaak van johnnie walker double black.

de gerechtjes benadrukken ieder afzonderlijk verschillende smaakaspecten van johnnie walker black label en de johnnie walker double black. daarnaast hebben we zoveel mogelijk gewerkt met zwarte ingrediënten.

aangezien ‘t event gehouden werd in ‘t donker is er geen beeldmateriaal beschikbaar van de gerechtjes. maar we kunnen wel ‘n aantal van de gebruikte ingrediënten noemen, zoals vanille, zout, koffie, verschillende specerijen. ook hebben we verschillende texturen gebruikt om tot ‘n matching combinatie te komen.

 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com