14-15-16 sept: smaakexplosies 2012 – a sneak preview

op ‘n heel erg warme dag in juli zijn eric en ik naar ‘t hembrugterrein in zaandam gegaan om te kijken welk gebouw de organisatie van ‘t smaak festival smaakexplosies, voor ons in gedachten heeft.

evenals in 2009 hebben we weer onze ogen uitgekeken tijdens de rondleiding, die we kregen. et voilà, zie hierboven onze stek tijdens smaakexplosies 2012. jiske walstra, één van de twee festivalorganisatoren, heeft ons ‘n week geleden al ‘n voorproefje per  e-mail gestuurd, maar in werkelijkheid ziet ‘t er veel mooier uit.

smaakexplosies 2012: ‘t verhaal van de smaak’

smaakexplosies is ‘t best te typeren als ‘n festival voor ‘t hele gezin met lekker eten, spannend eten, prikkelend eten, gezond eten, eten met humor en eetbare kunst.

maar er is veel meer dan eten …….. je kunt ook genieten van muziek, straat theater, kunst, workshops, luisteren naar smaakverhalen, ‘n kijkje nemen in de keuken van verschillende musea uit noord holland en je laten inspireren door de bijzondere omgeving.

de inmiddels vierde editie van smaakexplosies vindt plaats op 14 t/m 16 september a.s. op ‘t opengestelde deel van ‘t hembrugterrein, ‘n voormalig militair munitieterrein, en staat in ‘t teken van ‘t verhaal van de smaak.

onze bijdrage

in 2009 heeft de culinaire werkplaats deelgenomen met ‘zijbakt.instilte’, ‘n expositie van emotie.broden, broden met ‘n persoonlijk verhaal over emotionele momenten in ‘t leven. onze bijdrage in 2012 zit op dit moment in de pen, en maken we binnenkort bekend.

 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com