sept: dinner.talks @ smaakexplosies

sssst………… als je heel zachtjes doet, en heel goed luistert, dan hoor je wat ‘t eten op jouw bord jou allemaal te vertellen heeft.

meestal wordt er heel wat afgekletst als we tafelen, we verbeteren de wereld, we nemen de dag door, bespreken intimiteiten, en als ‘t erg lekker is dan wisselen we recepten en kooktips uit. maar… we maken al etend zoveel geluid dat je de verhalen die ‘t eten je vertelt vaak niet hoort.

dus is ‘t hoogste tijd voor dinner.talks.

zoals je op de foto kunt zien heeft de culinaire werkplaats ‘n heel mooie ruimte tot haar beschikking gekregen op ‘t festival terrein van smaakexplosies 2012. hier kun je de verhalen die het eten op je bord vertelt ervaren. ook zijn er af en toe tijdelijke dinner.talks met gasten waarbij je kunt aanschuiven, en kun je met jouw dinner.talk ‘n bijdrage leveren aan ‘n installatie, die marjolein samen met de bezoekers bouwt. deze installatie visualiseert de dinner.talks van de festival bezoekers.

dinner.talks by de culinaire werkplaats en in samenwerking met sanna rosendahl is er tijdens ‘t festival smaakexplosies 2012 op vrijdag 14 september van 16 – 19 uur, zaterdag 15 en zondag 16 september van 11 – 18 uur.

by the way, ons restaurantgedeelte is open op 14 en 15 september, zij ‘t met aangepaste tijden. vrijdag 14/9 en zaterdag 15/9 kun je reserveren vanaf 19 uur.

praktische details over smaakexplosies:

‘t programma

  • klik op bijgaande link voor programma informatie van ‘t cultureel en culinaire festival smaakexplosies

waar

  • hembrugterrein, hembrug 18 te zaandam (voormalige munitiefabrieksterrein)

openingstijden

  • vrijdag 14/9 van 16.00 – 20.00 uur
  • zaterdag 15/9 van 11.00 – 20.00 uur
  • zondag 16/9 van 11.00 – 20.00 uur

entree

  • Volwassenen (vanaf 18 jaar en ouder) betalen tussen 11:00 – 17:00 €5,-.
  • Kinderen vanaf 4 jaar betalen tussen 11:00 – 17:00 €2,50.
  • Kinderen van 0-4 kunnen gratis naar binnen, voor hen zijn wel diverse faciliteiten geregeld.
  • Na 17:00 en op vrijdag 14/9 is de entree gratis voor iedereen.

de entree wordt betaald voor diverse acts, kunst, muziek, vermaak. eten en drinken is niet bij de entreeprijs inbegrepen. de organisatie zorgt er samen met de deelnemers voor dat het eten en drinken betaalbaar is voor iedereen.

hoe kom je er

 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com