af weekend: taste the unwearables revisited @ hotel JL no 76 amsterdam

time flies….in januari 2013 is ‘t alweer hoogste tijd  voor amsterdam fashion week. naast ‘t downtown programma en de shows op ‘t westergasterrein vindt er dit keer op 19 en 20 januari a.s. ‘n bijzonder weekend event plaats in ‘t gebied: PC Hooftstraat, Jan Luijkenstraat, Van Baerlestraat, Cornelis Schuytstraat, Beethovenstraat, Museumplein.

expositie/installatie. tijdens dit speciale weekend -en ook tijdens de rest van de week- wordt in de lobby van ‘t Boutique Hotel JL no. 76 ‘n installatie van de culinaire werkplaats geëxposeerd. ‘t betreft o.a. ‘n conceptuele cradle to cradle jurk van eetbaar groente materiaal, onderdeel van ‘t project taste the unwearables revisited, ‘n project waarin food & fashion elkaar ontmoeten.

Boutique Hotel JL no. 76 ligt aan de Jan Luijkenstraat 76, en is één van de vier Vondel hotels.

food = fashion. sinds juli 2009 nemen food concept designers, marjolein wintjes & eric meursing 2x per jaar deel aan het downtown programma van amsterdam fashion week met innovatieve op mode geïnspireerde eetspecials en installaties speciaal ontworpen voor afw. hun bijdragen variëren van aandacht voor eet.patronen tot kleuren en textuur forecasts voor modestoffen 20xx and beyond.

eetinspiratie. in januari 2013 is ‘t restaurant gedeelte van de ontwerpstudio de culinaire werkplaats gesloten, omdat ‘t duo werkt aan ‘n boek, waarin o.a. ook de vraag is food fashion? aan onderzoek wordt onderworpen. dus… in januari geen food-fashion eetspecial, maar wel ‘n smaakvolle en innovatieve food=fashion installatie in ‘t Hotel JL no. 76.

 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com