workshop mini 1: groenten snijden als ‘n pro

bespaar tijd, voorkom food waste en leer groenten snijden als ‘n professional:

  • groenten snijden als ‘n professional
    • aantal deelnemers: min. 2 en max 4 personen.
    • duur: 1,5 uur
    • wat komt er zoals aan de orde: soorten messen, hoe opbergen en verzorgen, veilig omgaan met messen, aanscherpen op een aanzetstaal, houding tijdens het snijden, de juiste manier van snijden, en uiteraard verschillende snijwijzen…
    • wat krijg je mee: ‘n boekje om alles thuis nog ‘n keer rustig na te lezen, en de gesneden groenten waarmee je thuis ‘n lekker soepje kunt maken.
  • kosten
    • deze workshop mini kost € 39,50 per persoon en is inclusief 6% btw. in de kosten zijn ook inbegrepen: materiaal, schort en ingrediënten.
  • hoe te boeken
      • wij hebben geen rooster waarop je kunt inschrijven,
      • je zult zelf workshop partner(s) moeten zoeken.
      • daarna kunnen we ‘n datum en tijdstip met elkaar afstemmen.
      • wij nemen geen e-mail aanvragen zonder vermelding van telefoonnummer in behandeling.
     

    Comments are closed.

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com