feb 14 – mrt 2, 2013: eet.inspiratie red revisited
wil je proeven hoe ‘t voelt als de rode loper speciaal voor jou wordt uitgerold? reserveer dan snel voor de eetinspiratie red revisited.
de warme, liefdevolle, hartstochtelijke, levendige, romantische en opwindende kant van de kleur rood vertalen we naar 5 gerechtjes. na ‘t proeven van ‘t rode loper gevoel, hebben we voor jou ‘n ontmoeting met ‘n lady in red in petto. vervolgens laten wij je met vuur spelen, en geven wij je ‘n gezonde blos. tot besluit mag je je tanden zetten in een gevaarlijke, maar volgens ons uiterst romantische en krokante combinatie.
‘n eetinspiratie onder meer geïnspireerd door de nieuwe romantiek die in deze roerige tijden in de lucht hangt, valentijn, warme truiendag en de behoefte aan warmte aan ‘t naderende einde van de winter.
op donderdag 14 februari a.s. geopend in verband met valentijn.
een eet.inspiratie en/of eet.special
- bestaat altijd uit 5 gerechtjes: 3x hartig en 2x zoetig. een eetinspiratie wordt voorafgegaan door ‘n sneak preview, een gerechtje dat een tipje van de sluier oplicht.
de details
- het menu. klik op bijgaande link voor menu eetinspiratie red revisited in pdf format;
- de cocktail. infusion (alcoholisch) + ‘t aperitief. forbidden fruit (non alcoholisch);
- de periode. 14-15-16-22-23 februari, en 1-2 maart 2013;
- openingstijden. 18-22 uur. buiten openingstijden uitsluitend geopend op afspraak voor groepen van minimaal 15 personen;
- reserveren. om teleurstellingen te voorkomen (beperkt aantal zitplaatsen) verzoeken wij vriendelijk te reserveren, 06 54 64 65 76 of per e-mail info@deculinairewerkplaats.nl of online;
- het prijskaartje. je bepaalt zelf achteraf wat je ‘n fair bedrag vindt voor de eetervaring bij de culinaire werkplaats.
eetallergieën of andere eetongemakken
- eet je glutenvrij, halal, lactosevrij, of loop je met ‘n boog om noten heen. laat het ons van tevoren even weten. het is ‘n uitdaging voor ons om iets bijzonders en inspirerends voor je te maken.
keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers
- naast smaak en inspiratiebron bepalen minimaal 2 van de volgende criteria onze keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers: diervriendelijk, kleinschalige of biologische teelt, fairtrade, direct trade, seizoen, afstand, en/of persoonlijke gezondheid.