‘n frisse blik op groenten voor bonduelle

begin januari 2013 hebben wij ‘t team van bonduelle met gasten mogen ontvangen voor ‘n maatwerk eetinspiratie.

bonduelle heeft ons gevraagd ‘n eetinspiratie te bedenken en maken waarin -hoe kan ‘t ook anders- de hoofdrol is weggelegd voor groenten. het resultaat: de eetinspiratie ‘n frisse blik op groenten.

in deze eetinspiratie hebben wij niet alleen in de hartige, maar ook in beide zoetige gerechten groenten voor het voetlicht geplaatst. wat passeerde zoals de revu. we hebben o.m. de essentie van ‘n specifieke groente tot ‘n gerecht uitgewerkt, laten proeven dat chocolade & groenten een onverwachte win/win combinatie kunnen zijn, en hoe de inzet van oude en nieuwe kooktechnieken interessante smaakcombinaties kan opleveren.

op bovenstaande foto is één van de twee zoetige gerechten, nl. kasplantjes, te zien, waarin door ons o.a. tomaatjes zijn verwerkt. deze tomaatjes hebben wij in de zomer van 2012 ingemaakt met ‘n bijzondere marinade waardoor het tomaatjes met een twist zijn geworden, en 2x de smaak van de zomer in zich dragen.

 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com