may 24 – june 29, 2013: taste dutch architecture

flyer vitelotte noir in the shape of eye museum

ben je ‘n architectuur liefhebber? dan is de eetinspiratie eating architects ‘n must voor jou.

zo bieden wij je de kans om je tanden te zetten in één van de vernieuwde amsterdamse musea waar de gouden en de 21ste eeuw elkaar ontmoeten. en… wat denk je van iets koninklijks , zoals ‘n portie paleis op de dam op je bord. of gaat je voorkeur meer uit naar iets monumentaals als ‘t byzantium van de hand van rem koolhaas? de liefhebbers van experimenten met materialisatie kunnen kennismaken met de smaak van betondorp. tot slot vragen wij  met “bestemming onbekend” aandacht voor het bijzondere werk en gedachtegoed van rietveld landscape.

voor de eetinspiratie eating architects hebben wij 5 projecten geselecteerd, voornamelijk gelegen in amsterdam of van de hand van ‘n amsterdamse architect. ‘n interpretatie van de filosofie van de betreffende architect en ‘t project trachten we te vangen in 5 gerechtjes.

een eet.inspiratie en/of eet.special

  • bestaat altijd uit 5 gerechtjes: 3x hartig en 2x zoetig. een eetinspiratie wordt voorafgegaan door ‘n sneak preview, een gerechtje dat een tipje van de sluier oplicht.

de details

  • het menu. click op bijgaande link voor het menu van de eetinspiratie ‘eating architects’ in pdf-format;
  • the cocktail. the rock (alcoholic) and aperitief. free space (non alcoholic)
  • de periode. 24-25-31 mei, 1-7-8-14-15-21-22-28-29 juni 2013;
  • openingstijden. 18.30-22.30 uur. buiten openingstijden uitsluitend geopend op afspraak voor groepen van minimaal 15 personen;
  • reserveren. om teleurstellingen te voorkomen (beperkt aantal zitplaatsen) verzoeken wij vriendelijk te reserveren, 06 54 64 65 76 of per e-mail info@deculinairewerkplaats.nl of online;
  • het prijskaartje. je bepaalt zelf achteraf wat je ‘n fair bedrag vindt voor de eetervaring bij de culinaire werkplaats.

eetallergieën of andere eetwensen

  • eet je glutenvrij, halal, lactosevrij, of loop je met ‘n boog om noten heen. laat het ons van tevoren even weten. het is ‘n uitdaging voor ons om iets bijzonders en inspirerends voor je te maken.

keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers

  • naast smaak en inspiratiebron bepalen minimaal 2 van de volgende criteria onze keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers: diervriendelijk, kleinschalige of biologische teelt, fairtrade, direct trade, seizoen, afstand, en/of persoonlijke gezondheid.
 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com